Find danseundervisning nær Nørre Alslev her

4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer som er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også mulighed for forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter danseundervisning til fest eller event i Nørre Alslev eller du er danseunderviser, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...