Find danseundervisning nær Regstrup her

4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så folk, som søger efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter danseundervisning til fest eller event i Regstrup eller du er en danseunderviser, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...