Find danseundervisning nær Ribe her

5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

UNIQ Talent Cabaret show

Vi giver dit arrangement noget unikt som dine gæster vil huske!

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så personer på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også muligheder for inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er danseunderviser eller leder efter danseundervisning til fest eller event i Ribe, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...