Find danseundervisning tæt på Roskilde her

4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle relevante genrer indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så folk, der søger efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de behøver betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få gode ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er danseunderviser eller du er på jagt efter danseundervisning til fest eller event i Roskilde, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...