Find danseundervisning tæt på Skibby her

4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med portalen fra starten, og det således at personer, på jagt efter god underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog med gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger danseundervisning til fest eller event i Skibby eller du er danseunderviser, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...