Find danseundervisning nær Skive her

5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, der er på jagt efter god underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter danseundervisning til fest eller event i Skive eller du er en danseunderviser, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...