Find danseundervisning nær Skive her

Ezatollah Azadi

Latin Salsa Club i Aalborg
Vi tilbyder et bredt sortiment af arrangementer - alt fra koreografi af bryllupsdans til private danseshows til poltera...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Veronika

Danseundervisning til firmafesten, konfirmationen, polterabend - you name it!
Afro-funk, Salsa, Hip hop eller house- undervisning tilbydes til alt...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Zandra Frederiksen

Hej 🙂
Jeg har været koreograf på en musical, underviser forskellig fitnessdans og afholder dancehall workshops.
Erfaring : 9 år
Prisen for en t...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Indisk Bhangra-dans

Trænger din fest også til et nyt og anderledes input?
Så lad mig tage jer med på en rejse til det nordlige Indien - nærmere Punjab!
I Punjab dans...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Festlig folkedans

Giv dine gæster en sjov og livsbekræftende oplevelse med lidt festlig folkedans hvor alle kan være med.

Både musik og danseinstruktion bliver ...

Hjemby
Ringe
Vis kunstnerprofil
4.7

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Dance entertainment

Danceteam by Nikolaj Ryom er din garanti for den perfekte underholdning til din fest!

Vi har en bred vifte af dygtige instruktører med stor erf...

Hjemby
Frederiksberg
Vis kunstnerprofil

DanzFit

Dancefit, z.u.m.b.a, salsation, latinmix, Samba, Salsa, teambuilding til personalefesten, polterabent, sportdagen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.400 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Vest Afrikansk Trommedans

Vest Afrikansk Tromme-Dans & Show

Autentisk Afrikansk Trommedans & Show. Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, der er på jagt efter god underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter danseundervisning til fest eller event i Skive eller du er en danseunderviser, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...