Find danseundervisning nær Sommersted her

5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

UNIQ Talent Cabaret show

Vi giver dit arrangement noget unikt som dine gæster vil huske!

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således at personer, der er på jagt efter god musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har tillige et stort udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er væk, så har man også god mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er danseunderviser eller leder efter danseundervisning til fest eller event i Sommersted, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...