Svarprocent

80%

Svartid

Inden for 10 dage

David Vesten

Prisniveau

Kr. 1.200 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 til 3 sange

Profil

OPRETTET SEPTEMBER 2017
Hej! Jeg er 26 år, professionel sanger og sangskriver. Jeg elsker at synge til bryllupper! Jeg er signet på et forlag, der har komponeret for Sanne Salomonsen, Christopher, Basim mfl. Er også blevet spillet på P4 en del. Elsker bryllupper, hvor jeg ligeledes er rutineret og blot ønsker at give den bedst mulige oplevelse til jer!

Læs mere...

Mere om David Vesten

Hej!
Det skal siges, at jeg yderligere selv kan akkompagnere med guitar.

Dejligt i er poppet ind på min profil. Jeg vil i hvert fald gerne bruge jeres tid godt, så her er lidt mere om mig.
Jeg blev i 2016 ansat som sangskriver og sanger på GL Music i København. Har i den anledning fået over 1 million lytninger på mine to sange, som jeg synger for Moti der er en Hollands DJ. Jeg har modtaget international anerkendelse i form af min vokal og bliver både sammenlignet med Michael Jackson og Michael Bublé. Er ligeledes blevet tilbudt at synge i Melodigrandprixet. Alt i alt rangerer jeg stort og bredt og er vant til at lytte til en klients behov, for herefter at udfylde det. Jeg er scenevant, men ved events ønsker jeg primært at være det, klienten ønsker jeg skal være. Jeg har dyb respekt for alle events, om det er bryllupper, begravelser, middage mm. Så længe at i får en uforglemmelig oplevelse, er min dag fantastisk.
Med hjertevarme hilsner, glæder jeg mig til at høre fra jer, så jeg kan medvirke til en oplevelse som sprænger grænserne og efterlader folk rigere og berørt.
Jeg har selv egen bil.

- David Vesten

Her er et udklip af en anmeldelse fra min sidste single jeg sang - The Game. "Yton" er det kunstnernavn min vokal ligger under på det nummer. Videoen er vedhæftet.
"Starting off rather quickly with Yton’s phenomenal vocal, we’re instantly treated to feel-good instrumentation. With sounds reminiscent of 90’s pop, the analogue sounding drums accompanied by the funk of the bassline are sure to make anyone want to start dancing."

Andre kommentarer fra en af mine videoer (The One I Wanna Be) på Youtube:

"Det er jo vildt det der Mr. David! Sker der for en vild stemme med en perfekt kontrol! Jeg køber din plader så snart den kommer ;)"

"En fælles kammerat lagde denne sang på facebook. Har hørt den mindst 100 gange, den kan virkelig få ens dag til at ændre sig fuldstændig! Din stemme er ufattelig flot. Håber virkelig at hører mere fra dig. Jeg har skrevet til kammeraten at han skal tigge dig om at lave mere musik, for din stemme skal høres i hele Danmark! Please bliv ved med at lave musik ;)"

"You are the best mr. West. Great tune and excellent composition where text and music highlight each other in at perfect harmony. You have at great voice that portraiys a genle personality in elevating mach with the lyrics. Lookin forward to follow you in the future."

Kontakt David Vesten

Kontakt David Vesten via formularen her, så vil David Vesten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.