Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 dage

De Originale Kopier

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 3 timer

Profil

Danmarks mest originale party-band! De Originale Kopier leverer festlig stemning med 3 x ukulele og flerstemmig sang. Både som afdæmpet baggrundsmusik og til det store dansegulv. Semifinalist i Danmark Har Talent 2016.

Læs mere...

Mere om De Originale Kopier

De Originale Kopier er et 3-mands kopiband, som på sin egen måde er fuldstændig original og unik. De tre unge fyre, Andreas, Jesper og Mikkel har et kreativt og kunstnerisk talent, som gør mere ved de kendte sange, end bare at gentage dem – når De Originale Kopier spiller, oplever man gennemtænkte originale arrangementer med veldrejede vokaler, velstemte strenge og velorkestrerede rytmer.

Ukulelen er ikke blot en eksotisk mini-guitar. Det er også et instrument, der som minimum påtvinger et ellers uskyldigt publikum et smil på læben og glæde i sindet. Derfor vil De Originale Kopier gerne advare: Der er risiko for god stemning!

Repertoiret spænder vidt med medleys over ældre hits fra ABBA og The Beatles, 80’er/90’er-klassikere som Ace of Base, Michael Jackson og AQUA og ikke mindst nyere hits fra bl.a. Alphabeat, Rasmus Seebach og Lukas Graham.

De Originale Kopier blev dannet i Aarhus i 2010 og har siden spillet det danske land tyndt. I foråret 2016 deltog de i TV2-programmet ‘Danmark har Talent’, hvor de nåede til semifinalen. De Originale Kopier kan det hele – fra den intime konfirmationsfest for 10 personer til det smukke overdådige bryllup for det halve kongerige. Så hvis du har lyst til at få et originalt og mindeværdigt musikalsk indslag til dit arrangement – så er du havnet det helt rette sted!

Kontakt De Originale Kopier

Kontakt De Originale Kopier via formularen her, så vil De Originale Kopier vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.