Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 dage

Deliverance

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

2 x 60 minutter eller 3 x 45 minutter

Profil

Deliverance er klar efter til efterårets fester med nyt materiale, men i den gode gamle stil.
Vi spiller begge slags musik: Country and Western! Der er Dolly, Kenny og Cash så selv garvede Linedansere får nok! Efterårstouren indledes i starten af September, og så får den fuld gas på de danske og svenske landeveje. Skal vi gøre din fest til en succes, så kontakt os hurtigt, så længe der er huller i kalenderen.

Læs mere...

Mere om Deliverance

Lad din indre melankoli få frit løb, og tag støvlerne på til en Square Dance, alt er muligt når Deliverance spiller op til bal, og vennerne ude i stalden striler hesten i takt til klassiske – såvel som nyere – countrysange, så fødderne bare ikke vil sidde stille.

Deliverance består af:
Trine Halkjær – Lead vokal
Anders Holst – El- og Westernguitar
Lars Simonsen – Pedal Steel Guitar og Bluegrass Banjo
Claus Halkjær – Trommer og kor
Karsten Vandrup – Kontrabas

Sammen udgør de en hård kerne af danske musikkere med mange års erfaring, der fortolker det bedste fra Country og Western repertoiret. Et underholdende live band, der sætter en ære i at festen bliver en succes. Deliverance spiller til bal på kroen, i forsamlingshuset, på spillestedet og på festivalen.

Kontakt Deliverance

Kontakt Deliverance via formularen her, så vil Deliverance vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.