Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Deliverance

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

2 x 60 minutter eller 3 x 45 minutter

Profil

Deliverance har brugt vinterens kolde og kedelige vejr til at øve nyt materiale sammen med vores nye sangerinde, Trine Halkjær. Deliverance spiller begge slags musik: Country and Western! Der er Dolly, Kenny og Cash så selv garvede Linedansere får nok! Trine Halkjær og Rasmus Nelausen synger duetter, og det forlyder, at køerne i Sørbymagle får tårer i øjnene...

Læs mere...

Mere om Deliverance

Lad din indre melankoli få frit løb, og tag støvlerne på til en Square Dance, alt er muligt når Deliverance spiller op til bal, og vennerne ude i stalden striler hesten i takt til de rytmiske toner. Musikalsk er der tale om gamle garvede musikkere, der sammen med den unge fremad stormene stjerne, Rasmus Nelausen, spiller klassiske – såvel som nyere – countrysange, så fødderne bare ikke vil sidde stille.

Deliverance består af:
Trine Halkjær – Lead vokal
Rasmus Nelausen – Lead vokal, El- og Westernguitar
Peter Østbirk – Klaver, orgel og kor
Peter Halkjær – Trommer og kor
Karsten Vandrup – Kontrabas

Sammen udgør de en hård kerne af danske musikkere med mange års erfaring, der fortolker det bedste fra Country og Western repertoiret. Et underholdende live band, der sætter en ære i at festen bliver en succes. Deliverance spiller til bal på kroen, i forsamlingshuset, på spillestedet og på festivalen.

Kontakt Deliverance

Kontakt Deliverance via formularen her, så vil Deliverance vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.