Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Prisniveau

Kr. 500 - 2.000

Hjemby

Varighed

1 - 2 med blandet underholdning, tilpasset børn og/eller voksne

Profil

Som søn af rottekongen Cibrino har jeg nok lidt savsmuld i årerne. Jeg underholder med trylleri, bugtalerdukker, ballonfigurer og kendte og muntre toner fra min mekaniske harmonika med over 1200 melodier i alle genrer, afbrudt af fortællinger og anekdoter krydret med et par små tryllerier, som jeg kan tilpasse ethvert publikum. Selv om jeg sidder i kørestol er dette ingen hindring for at jeg kan sprede glæde og humør af høj kvalitet

Læs mere...

Mere om TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Mit motto er: Kørestol er ingen hindring for at sprede glæde og humør og have sit hjerte på rette sted. Når jeg er på scenen er jeg blot "entertaineren der fremfører mit lille show. Min erfaring er at børn ikke går så højt op i at jeg tilfældigvis sidder i kørestol, og mange voksne fortæller mig at de synes det er en god ide at børn også oplever at en kørestolsbruger er en del af samfundet på lige fod med dem selv.

Foruden mit lille trylleshow, som kan tilpasses ethvert publikum har jeg også mine bugtalerdukker, - Frække Anna og kaninen Peter, - som mange børn morer sig over når de prøver at tage magten fra mig. Desuden går jeg heller ikke af vejen for at vride ballonfigurer til børn.
Ud over dette skal heller ikke glemmes "Den Fortryllede Harmonika", som er en slags lirekasse forklædt som harmonika med over 1000 forskellige melodier i alle genrer, som altid er populær når jeg optræder med den ved gadefester og markeder med mere, og ved juletid stiller jeg gerne op som Nisse.

Kontakt TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Kontakt TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus via formularen her, så vil TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.