Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Den jeg elsker

Prisniveau

Kr. 9.000 - 17.500

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 8 timer

Profil

"Den jeg elsker" er blevet et af Danmarks foretrukne byllupsband, men vi spiller også til fødselsdage, firmafester, byfester, julefrokoster, halballer, festivaller, studiefester, på cafeer/værtshuse og diskoteker m.m.

Vi er erfarne og superrutinerede musikere som spiller med masser af glød og entusiasme! Vi er altid klar til at fyre en fed fest af til langt ud på natten. Så det er bare med at få kridtet danseskoene og smurt sangstemmen!

Læs mere...

Mere om Den jeg elsker

Vi er et 100 % liveband, og når vi er på scenen, formår vi med hver vores personlige energi at give det krævende danske publikum en uforglemmelig oplevelse.

Repertoiret sammensættes til jeres fest, og ud fra hvad I har af ønsker. Vi har de største kærlighedssange med som er et "must" til et bryllup :-)

"Den jeg elsker" kan bookes i en konstellation, der inkluderer musik under middagen. Den primære og mest populære konstellation til bryllupper og private fester er vores trio bestående af trommer, bas, guitar, sang og kor.

Når I vælger "Den jeg elsker" er I med garanti sikret god stemning, engagerede musikere og en høj musikalsk kvalitet!

Den jeg elsker består af:

Martin: guitar/sang
Jesper: bas/kor
Jakob: trommer

Videoklip

Anmeldelser ( | af Den jeg elsker: 4,9 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Velspillende og fantastisk band til bryllup

Vi havde fornøjelsen af Den Jeg Elsker til vores bryllup, der først under middagen lagde en fantastisk hyggelig stemning - med stille baggrundsmusik, så folk sagtens kunne snakke ved borderne! Derefter spillede de op til dans, hvor unge som gamle kom på gulvet, og der var dans uafbrudt mens de spillede! De spillede suverænt, med en lettere rocket klang, og alle gæster roste dem til skyerne efterfølgende 😊 kan kun anbefale Den Jeg Elsker 👍

Anmeldt af Mathias K. d. 16. august 2020
5
1
5

Fantastisk musik

Vi holdt fødselsdag og kobberbryllup. De spillede stille og rolig under maden. Efter maden fyldte de dansegulvet hele aftenen/natten, alle gæster har sagt at det var godt musik.
Vi vil give vores bedste anbefalinger, og vil selv booke dem igen til en fest.

Anmeldt af Birgit Hjort Christoffersen d. 23. februar 2020

Kontakt Den jeg elsker

Kontakt Den jeg elsker via formularen her, så vil Den jeg elsker vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.