Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Den jeg elsker

Prisniveau

Kr. 9.000 - 17.500

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 8 timer

Profil

"Den jeg elsker" er blevet et af Danmarks foretrukne byllupsband, men vi spiller også til fødselsdage, firmafester, byfester, julefrokoster, halballer, festivaller, studiefester, på cafeer/værtshuse og diskoteker m.m.

Vi er erfarne og superrutinerede musikere som spiller med masser af glød og entusiasme! Vi er altid klar til at fyre en fed fest af til langt ud på natten. Så det er bare med at få kridtet danseskoene og smurt sangstemmen!

Læs mere...

Mere om Den jeg elsker

Vi er et 100 % liveband, og når vi er på scenen, formår vi med hver vores personlige energi at give det krævende danske publikum en uforglemmelig oplevelse.

Repertoiret sammensættes til jeres fest, og ud fra hvad I har af ønsker. Vi har de største kærlighedssange med som er et "must" til et bryllup :-)

"Den jeg elsker" kan bookes i en konstellation, der inkluderer musik under middagen. Den primære og mest populære konstellation til bryllupper og private fester er vores trio bestående af trommer, bas, guitar, sang og kor.

Når I vælger "Den jeg elsker" er I med garanti sikret god stemning, engagerede musikere og en høj musikalsk kvalitet!

Den jeg elsker består af:

Martin: guitar/sang
Jesper: bas/kor
Jakob: trommer

Videoklip

Anmeldelser ( | af Den jeg elsker: 5,0 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Sikke en fest!

Den jeg elsker spillede til vores bryllup, og allerede under "middags-musikken" var folk så begejstrede for musikken at de begyndte at danse. Efter brudevalsen var dansegulvet konstant fyldt og alle vores gæster var enormt begejstrede - så vi kan varmt anbefale Jesper og co.!

Anmeldt af Diana Knudsen d. 20. august 2019
5
1
5

5 store stjerner

Den jeg elsker spillede både dinner musik som duo og festmusik som trio til vores bryllup den 10. august 2019 - og de var helt fantastiske. Under middagen var deres musik utroligt behageligt, og de havde ramt et perfekt lydniveau, så man som gæst ikke behøvede at råbe til hinanden. Derudover havde de valgt nogle rigtig gode numre, som passede til stemningen. Efter middagen spillede de op til dans, og deres høje energiniveau og fornemmelse for publikum gjorde, at der var fuld gang i festen. Vores gæster, unge som gamle, var så vilde med dem, at de ønskede adskillige ekstranumre. Vi kan kun give Den jeg elsker, de allervarmeste anbefalinger.

Anmeldt af Birgitte og Sebastian d. 12. august 2019

Kontakt Den jeg elsker

Kontakt Den jeg elsker via formularen her, så vil Den jeg elsker vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.