Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Diskokompag9et

Prisniveau

Kr. 1.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

5

Profil

-Kunden altid 100% i fokus
-Det sikre valg
-Mange år erfaring
-Stilrent setup
-Altid klar med et godt tilbud

Læs mere...

Mere om Diskokompag9et

OM OS
DiskoKompag9et blev startet af mig i 2002. Jeg har mange års erfaring som DJ. Jeg startede i 1999 med at spille til klassefesterne i folkeskolen, og har spillet i stort set alle afkroge af Danmark i alverdens forsamlingshuse, kroer, festlokaler mv.

I 2002 blev drømmen om mit eget mobildiskotek til virkelighed og det er gået fremad siden. Vi er idag en stærk og entusiastisk håndfuld Dj´s med lyst til og mod på at skabe god stemning og fest og glade dage hvorend vi kommer frem.Vores tekniske kapacitet rækker idag fra 6 til 300 mennesker indendørs eller udendørs, og vi udvider fortsat og er altid velklædte.

Musikken
Musikken er det absolut væsentligste element i vores arbejde. Enhver der har holdt en god fest ved, at musikken næsten altid er en væsentlig hjørnesten i festen, og at musik der ikke passer til festen kan være alt fra irriterende til nærmest ødelæggende. Så selvom der er skal en masse teknik til for at få det hele til at spille og se flot ud, så er det det, der kommer ud af højtalerne, der er afgørende for hvordan festen udvikler sig. Af samme grund har vi ganske megen fokus på musik. Vi arbejder altid og fortsat på At have det musik der efterspørges At have en god snak med dig om hvilken musik du ønsker til din fest .Vi modtager naturligvis ønsker når festen er igang, men vi gør også et stykke arbejde for at få lidt forhåndsviden om hvilken musik du gerne vil høre til netop din fest. Det kan f.eks. være at du kommer i ekstra godt humør ved at høre og danse til en bestemt sang , så send gerne en mail med musikønsker.

Lys
Til næsten alle slags fester giver kulørt og dynamisk lys en ekstra oplevelse. Det kan være alt lige fra en enkelt spejlkugle (diskokugle) til det helt vilde med bevægelige lamper og noget af det nyeste LED-teknologi Det er helt op til dig ...hvordan du kunne tænke dig det skal være.
Vi tør godt love, at med de kompetencer vi har, viljen, lysten, gejsten og det teknik der skal til, kan vi bidrage til at din fest bliver den næste store oplevelse
Vi håber at hører fra jer.....
De bedste hilsner DiskoKompag9et

Videoklip

Anmeldelser ( | af Diskokompag9et: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Super aften med god musik

Alt var lige som forventet, alt i alt en god aften. Godt med blandet musik.

Anmeldt af Michael H d. 16. oktober 2017
5
1
5

Alt var super godt

Super service havde en rigtig god fest med masser forskelligt musik.

Anmeldt af Malene Pedersen d. 11. september 2017

Kontakt Diskokompag9et

Kontakt Diskokompag9et via formularen her, så vil Diskokompag9et vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Eksempel på musik til 40 års fødsels...
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbFVLIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--64ecaa62ecd1aadf444d100dd5c521a7fc5249e8/hvam2017-10-03_21h01m08__online-audio-converter.com_.mp3