Find mobildiskotek for voksne på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Diskotek for voksne, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne portal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så folk, som er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og idéer til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk