Find diskotek til bryllup på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Diskotek til bryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en portal til booking, som er en af landets største og mest spændende, hvor man finder alle relevante former for kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun har brug for at lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog med ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har man også mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til din næste event eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk