Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 dage

DJ JayJay

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

max 48 timer

Profil

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Læs mere...

Mere om DJ JayJay

Jeg kan komme med eget kraftfuldt anlæg. Flere disco-højtalere med op til 10.000 Watt og lys/laser anlæg.

Anmeldelser ( | af DJ JayJay: 2,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

2
1
5

Manglende kommunikation

Vi har haft dj Jay Jay til at spille til vores fødselsdags fest. Musikken som Jens gerne vil spille, er international, kan man li det, så er det perfekt. Vi havde et ønske om noget mere dansk musik, (Rasmus Nøhr, Kim Larsen og Dansk 80ér musik) det er ikke det som er hans stærke side.

Han har et godt anlæg med lydeffekter og røg.

Skal han spille for os igen, ville jeg være meget mere på forkant med playlister og sørge for at han var mere klar på hvad vi ville have. Der var flest på dansegulvet, når han spillede Dansk. Men de internationale numre gav et mere eller mindre tomt dansegulv. Hvilket var lidt svært at få ham til at reagere på.

Den største udfordring har dog være kommunikationen med Jens, han svare ikke på mails, vil helst ikke tale i telefon, da han har et høretab som gør han har brug for at se på dig, når du taler med ham. Dette gav også udfordringer til festen.

Det ødelagde ikke vores fest, men det var træls at man skulle bruge en del energi på at få ham i den retning som vi ønskede, selv om vi på forhånd skrevet en mail til ham om vores ønsker til musikken.

Hører tabet betød en del, det var hans kone som fortalte om det, jeg har talt med hende et par gange, for han kunne ikke tale i telefon med mig, samt det han er tysker, så han kendte fx. ikke Rasmus Nøhr. måtte google ham:-(

Anmeldt af Jan Sørensen d. 7. august 2019

Kontakt DJ JayJay

Kontakt DJ JayJay via formularen her, så vil DJ JayJay vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.