Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

DJ Jimmi

Prisniveau

Kr. 3.000

Hjemby

Områder

Profil

DJ Jimmi dit sikre valg til årets fest

Læs mere...

Mere om DJ Jimmi

Frisk DJ med 19 års erfaring og med sans for den helt perfekte stemning. Mit speciale er alle de gode hist fra 70´erne 80´merne 90´erne 00´erne og frem til de nye hits i dag musik i en fed blanding imellem de originale og fede remix versioner. Jeg levere hele pakken med lyd, lys og røg hvis dette ønskes og sidst men ikke mindst. EN VIRKELIG FED STEMING TIL JERES FEST.

Blandt firma referencer kan nævnes:
Kvik køkkener ( Julefrokost)
Vejle Sygehus (firmafest)
Kolding Bokseklub (julefrokost)
Kielberg Advokater (Oktoberfest)

5 facts om DJ Jimmi :

1. DJ Jimmi stiller altid sit lyd og lysudstyr op i god tid inden gæsterne ankommer - derved undgår du lydprøver midt i taler og indslag under middagen.

2. Med DJ Jimmi skal du kun have kontakt til én DJ der sørger for musik fra start til slut - Ikke noget med kontakt til både dinnerpianist og efterfølgende DJ eller band der begge skal have dækket udgifter til kørsel og udstyr m.m.

3. DJ Jimmi sætter en ære i at agere professionelt, overholde aftaler og komme og starte til aftalt tid - Du får altid en kontrakt hvor der er opgivet alle de vigtige detaljer på din fest. Der er for mange skrækhistorier i branchen om DJ´s der har dobbeltbooket, aldrig dukker op og lignende. Den bekymring undgår du ved at vælge DJ Jimmi som din musik leverandør.

4. DJ Jimmi har top-professionelt udstyr med der giver gæsterne en behagelig lyd og lys oplevelse. Det er samtidig en tryghed for ham selv, at han ved det virker hver gang.

5. DJ Jimmi er fleksibel og kan imødekomme de fleste musik ønsker - Måske du ønsker en sang der betyder noget særligt for dig/ jer spillet til din/ jeres fest. Mulighederne er mange. Ring eller skriv til DJ Jimmi hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din fest.

Kontakt DJ Jimmi

Kontakt DJ Jimmi via formularen her, så vil DJ Jimmi vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.