Find DJ til bryllup på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under DJ til bryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så danskere, der søger efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end portalen, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode idéer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere