Find DJ til fest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under DJ til fest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det således at danskere, som leder efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har du også mulighed for inden en fest at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk