Find DJ til julefrokost på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under DJ til julefrokost, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at danskere, der leder efter helstøbt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere.

Det store udvalg dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor mange kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger en DJ til julefrokost på Bornholm eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.