Find DJ til oktoberfest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under DJ til oktoberfest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Ideén bag denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at danskere, som søger efter god musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de skal betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også gode muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er DJ eller leder efter en DJ til oktoberfest på Bornholm, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.