Find DJ til temafest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under DJ til temafest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med denne portal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, som er på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de skal betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores brede sortiment dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands indenfor alle relevante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube og en blog med ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er DeeJay eller leder efter en DJ til temafest på Bornholm, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.