Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

DJHOUSE, DJ Jesper Kaae

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Jeg kan tilbyde et "skræddersyet" musikprogram med eksempelvis behagelig "spisemusik" under middagen, evt. musikledsagelse til indslag og alle de største fest-hits til den efterfølgende dans.

Er der ønsker om tema-fest kan det selvfølgelig også imødekommes, der stort set ingen grænser.

Kontakt mig og få et godt og konkurrencedygtigt tilbud på netop din fest.

Læs mere...

Mere om DJHOUSE, DJ Jesper Kaae

Mere end 30 års international DJ-erfaring stilles til rådighed for jeres fest-arrangement. Kontakt mig, og få en uforpligtende samtale om jeres særlige fest-arrangement og hør om mulighederne med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.
MVH DJHOUSE, DJ Jesper Kaae.

Videoklip

Anmeldelser ( | af DJHOUSE, DJ Jesper Kaae: 4.9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Virkelig dygtig og professionel DJ

Vores varmeste anbefalinger til DJ Jesper Kaae, som var med til at gøre min 50 års fødselsdag til den dejlige dansefest, som jeg ønskede mig. Jesper leverede musikken under middagen og til de efterfølgende timers dans med stor professionalisme, humor og et godt øje (øre) for det rigtige musik valg. Selvom det var en mindre fest, var der konstant gang i dansegulvet :-) En stor anbefaling herfra til Jesper, som vi helt sikkert booker, hvis vi skal holde fest igen.

Anmeldt af Dorte Mikkelsen d. 1. januar 2019
5
1
5

Bryllup

Hele aftenen havde vi super god musik og musikken var super godt tilpasset til vores fest og i samarbejde med DJ Jesper Kaae :-)
Han var god til at lave stemningsmusik i forbindelse med taler og andet.

Anmeldt af Maria Goldtsche d. 11. november 2018

Kontakt DJHOUSE, DJ Jesper Kaae

Kontakt DJHOUSE, DJ Jesper Kaae via formularen her, så vil DJHOUSE, DJ Jesper Kaae vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Gæt 10 super-guitarister på et lækker...
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/8995/Daft_Punk_-_Get_Lucky___Played_by_10_Epic_Famous_Guitar_Players___Andre_Antunes.mp3