Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

DJHOUSE, DJ Jesper Kaae

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Jeg kan tilbyde et "skræddersyet" musikprogram med eksempelvis behagelig "spisemusik" under middagen, evt. musikledsagelse til indslag og alle de største fest-hits til den efterfølgende dans.

Er der ønsker om tema-fest kan det selvfølgelig også imødekommes, der stort set ingen grænser.

Kontakt mig og få et godt og konkurrencedygtigt tilbud på netop din fest.

Læs mere...

Mere om DJHOUSE, DJ Jesper Kaae

Mere end 30 års international DJ-erfaring stilles til rådighed for jeres fest-arrangement. Kontakt mig, og få en uforpligtende samtale om jeres særlige fest-arrangement og hør om mulighederne med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.
MVH DJHOUSE, DJ Jesper Kaae.

Videoklip

Anmeldelser ( | af DJHOUSE, DJ Jesper Kaae: 4,7 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Fremragende DJ

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Jesper Kaae (DJ House). Han formåede at sætte gang i og fastholde en fest, hvor publikum havde en enorm alderspredning. Stor tilfredshed både fra os arrangører af festen såvel som gæster. Derudover har han bare god og bred musiksmag :-)

Anmeldt af Finian O'Brien d. 16. oktober 2019
5
1
5

1000-tak for en perfekt aften :-)

Min mand og jeg havde den store fornøjelse at have Jesper som DJ ved vores fælles fødselsdagsfest i september 2019. Festen blev holdt som en temafest, og vi havde lagt stor energi i at skabe de rigtige rammer omkring festen, og havde derfor også brugt lang til på at vælge den rette DJ - og vi kunne bestemt ikke være mere tilfredse med, at valget faldt på Jesper Kaae, for han var helt afgjort med til at gøre festen til en perfekt aften. Op til festen havde vi lidt dialog med Jesper, som var meget professionel og engageret, så vi følte os helt i trygge hænder hos ham. Til selve festen dannede han de musikalske rammer med en helt perfekt timing og et perfekt musikvalg.
Vi har efter festen har vi fra rigtig mange af vores gæster fået stor ros for valget af DJ - og den ros vil vi gerne give 100% videre til Jesper.

Anmeldt af Ann og Ulrik Thomsen d. 3. oktober 2019

Kontakt DJHOUSE, DJ Jesper Kaae

Kontakt DJHOUSE, DJ Jesper Kaae via formularen her, så vil DJHOUSE, DJ Jesper Kaae vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Gæt 10 super-guitarister på et lækker...
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/8995/Daft_Punk_-_Get_Lucky___Played_by_10_Epic_Famous_Guitar_Players___Andre_Antunes.mp3