Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

DK-HypnoseShow

Prisniveau

Kr. 5.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

90 - 120 min

Profil

Oplev HypnoseShow og se hvad Hypnose kan. underholdning i verdensklasse.

Læs mere...

Mere om DK-HypnoseShow

Det er vigtig for mig, at lave et sobert og professionelt Hypnoseshow fyldt med masser af underholdning og overraskelser. Lattermusklerne får sig en ordenlig en på oplevelsen, når stjernerne i showet folder sig ud i alle mulige forskellige slags acts. Oplev hvordan de pludselig kan tale flydende Kinesisk, eller hvordan de lever sig ind i hestevædeløbet.

Showet er ikke et standart show, men udvikler sig undervejs i den retning som passer sig bedst i den enkelte event. En ting er helt sikkert, der bliver nok at grine af.

Inden showet starter er der en kort gennemgang af, hvad Hypnose er og hvad det kan. Derefter testes hele publikummet for modtagelighed af Hypnose. I andre Hypnoseshow er deltagerne udvalgt på forhånd, det er de ikke her, fordi alle skal have chancen for selv at opleve, at der ikke er lavet nogen aftaler på forhånd, men at det er 100 % live.

Efter testen kommer de deltager, der har lyst til at være aftens stjerne op på scenen og her bliver de guidet i Hypnose - LIVE foran hele salen - sådan alle kan se der ikke er noget snyd.

Nu er vi klar til nok et af verdens sjoveste shows, der er bygget op omkring det underholdningsmæssige, men samtidig holder sig til det etiske og moralske rigtige, hvor alle kan grine med.

Der skal som minimum være 50 personer til et show. Dette for at sikre, at der er emner nok, der kan deltage i showet.

For at lave er ordenligt show er Alkohol eller påvirkning af andre stimulanser ikke tilladt før selve showet, da det nedsætter modtageligheden af Hypnose og dermed vil gøre showet mindre seværdig.

Kontakt DK-HypnoseShow

Kontakt DK-HypnoseShow via formularen her, så vil DK-HypnoseShow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.