Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Elkrog & Ingemann

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

1,2 eller 3 x 45 min.

Profil

Elkrog & Ingemann- Glæde - De gode minder, musikalsk vellyd!!!

Elkrog & Ingemann spiller covernumre fra 70'erne, 80’erne, 90’erne og 00'erne typisk til festen, hvor der skal danses og synges med.

Elkrog & Ingemann består af: Rikke sang og Søren guitar, som begge leverer god energi, lækker lyd og kvalitetsmusik.

Læs mere...

Mere om Elkrog & Ingemann

Elkrog & Ingemann mixer live musik med backingtracks og kan derfor spille både små og store steder, hvor lydniveauet kan være både højt og lavt. Dette giver også et velklingende og autentisk lydbillede.

Elkrog & Ingemann til festen, hvor du vil være sikker på succes på og omkring dansegulvet med velkendte numre fra nogle af de største danske og udenlandske kunstnere.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Elkrog & Ingemann: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Floor var fyldt

En god fest består af mange faktorer: festklare gæster, en veludrustet bar, kulinariske oplevelser..... Og MUSIK der får gang i gæsternes moves og det skal jeg lige love for at "Elkrog og Ingemann" havde styr på fra første beat. Floor var fyldt fra start til slut. Vi har fået så mange gode tilbagemeldinger på vores sølvbryllupsfest, og de har alle rost musikken til skyerne. Så stol på at "Elkrog og Ingemann" kan klare deres del af opgaven på fedeste vis.

Anmeldt af Nanna Refsgaard d. 14. november 2022
5
1
5

Fantastisk band

De var med til at gøre en 30 års fødselsdag til en unik fest. Hvor alle gæster, unge som gamle, kunne danse og eller synge med. Fra start til slut. Stærk vokal og fed guitar.
De ankom præcis til aftalte klokkeslæt.
Giver dem vores bedste anbefalinger, hvis der skal være gang i festen.

Anmeldt af Morten Skov d. 8. november 2022

Kontakt Elkrog & Ingemann

Kontakt Elkrog & Ingemann via formularen her, så vil Elkrog & Ingemann vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.