Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

En anden Christoffer

Prisniveau

Kr. 2.000 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt mellem et enkelt nummer og hele aftenen. Det planlægger vi med dig!

Profil

En anden Christoffer er en akustisk duo, med guitar, klaver og sang.
Vi spiller både nye, gamle og velkendte numre, som med vores opsætning, får et nærværende og særligt udtryk, med respekt for det genkendelige i nummeret.
En anden Christoffer er et velvalgt alternativ, hvis man ikke ønsker et fuld orkester til sin fest, men stadigvæk ønsker musik, som kan fylde rummet og dansegulvet.

Læs mere...

Mere om En anden Christoffer

En anden Christoffer er et oplagt valg til en intim og tilbagelænet aften, men også hvis du ønsker musik til fællessang på dansegulvet. De sidstnævnte emner er en kombination, som vi har fokus på, når vi udvælger numre. Efter vores mening, er en dans med armene omkring hinanden i en rundkreds, ligeså sprød og sigende, som en ”tango for to”.
En anden Christoffer rammer bredt, så lad os høre om dine ønsker.

Videoklip

Anmeldelser ( | af En anden Christoffer: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Dygtige og festlige fyre. Kan virkelig anbefales!

Vi havde booket de to til vores firmajulefrokost. Det bliver afholdt i den lokale kantine med begrænset plads, men En anden Christoffer fik det til at fungere rigtig godt. Musikken var god og tilpasset lokalets størrelse og publikum. De fik stor ros hele vejen over.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse og jeg ville gerne booke dem igen til næste fest.

Anmeldt af Liselotte Sørensen d. 9. december 2019
5
1
5

Perfekt duo til enhver fest

Vi havde sidste år fornøjelsen af at have "en anden Christoffer" til at spille til vores kobberbryllup. De sørgede for gang i festen og dansegulvet fra start til slut.
De har en super sans for at tilpasse sig og sørge for god stemning. De har et super repetoire og har således noget så alle bliver glade.
Vi glæder os allerede til om en måned hvor vi igen holder fest og selvfølgelig får besøg af "En anden Christoffer"💃🕺🏼🎼

Anmeldt af Mia Wandall d. 9. maj 2019

Kontakt En anden Christoffer

Kontakt En anden Christoffer via formularen her, så vil En anden Christoffer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 don't think twice it's alright
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdjRPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--fd2825c718d6683caa60c42703fdeb423e0ddd32/dont_think_twice.mp3
  2. 00:00 Danmark
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdjhPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a6fc9612ec1b4f2bc3e10e0eafaea4f6545ac14f/danmark_-_gnags9.mp3