Svarprocent

96%

Svartid

Inden for 1 dag

En anden Christoffer

Prisniveau

Kr. 2.000 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt mellem et enkelt nummer og hele aftenen. Det planlægger vi med dig!

Profil

En anden Christoffer er en akustisk duo, med guitar, klaver og sang.
Vi spiller både nye, gamle og velkendte numre, som med vores opsætning, får et nærværende og særligt udtryk, med respekt for det genkendelige i nummeret.
En anden Christoffer er et velvalgt alternativ, hvis man ikke ønsker et fuld orkester til sin fest, men stadigvæk ønsker musik, som kan fylde rummet og dansegulvet.

Læs mere...

Mere om En anden Christoffer

En anden Christoffer er et oplagt valg til en intim og tilbagelænet aften, men også hvis du ønsker musik til fællessang på dansegulvet. De sidstnævnte emner er en kombination, som vi har fokus på, når vi udvælger numre. Efter vores mening, er en dans med armene omkring hinanden i en rundkreds, ligeså sprød og sigende, som en ”tango for to”.
En anden Christoffer rammer bredt, så lad os høre om dine ønsker.

Videoklip

Anmeldelser ( | af En anden Christoffer: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt duo til enhver fest

Vi havde sidste år fornøjelsen af at have "en anden Christoffer" til at spille til vores kobberbryllup. De sørgede for gang i festen og dansegulvet fra start til slut.
De har en super sans for at tilpasse sig og sørge for god stemning. De har et super repetoire og har således noget så alle bliver glade.
Vi glæder os allerede til om en måned hvor vi igen holder fest og selvfølgelig får besøg af "En anden Christoffer"💃🕺🏼🎼

Anmeldt af Mia Wandall d. 9. maj 2019
5
1
5

Perfekt duo.

Perfekt duo til festen. Har nu haft fornøjelsen af Christoffer 2 gange, og kan kun varmt anbefale dem. Første gang, var til min søsters bryllup, hvor vi blev beriget med en skøn sang af Brian Adams, i kirken, og anden gang var til min runde fødselsdag, hvor de kom og spillede efter maden. Både gæsterne og jeg var dybt imponeret af deres engagement og deres fantastiske musik repertoire.
Igen, kan kun anbefale disse to unge mænd.

Anmeldt af Tina Andresen d. 24. april 2019

Kontakt En anden Christoffer

Kontakt En anden Christoffer via formularen her, så vil En anden Christoffer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.