Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

En anden Christoffer

Prisniveau

Kr. 2.000 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt mellem et enkelt nummer og hele aftenen. Det planlægger vi med dig!

Profil

En anden Christoffer er en akustisk duo, med guitar, klaver og sang.
Vi spiller både nye, gamle og velkendte numre, som med vores opsætning, får et nærværende og særligt udtryk, med respekt for det genkendelige i nummeret.
En anden Christoffer er et velvalgt alternativ, hvis man ikke ønsker et fuld orkester til sin fest, men stadigvæk ønsker musik, som kan fylde rummet og dansegulvet.

Læs mere...

Mere om En anden Christoffer

En anden Christoffer er et oplagt valg til en intim og tilbagelænet aften, men også hvis du ønsker musik til fællessang på dansegulvet. De sidstnævnte emner er en kombination, som vi har fokus på, når vi udvælger numre. Efter vores mening, er en dans med armene omkring hinanden i en rundkreds, ligeså sprød og sigende, som en ”tango for to”.
En anden Christoffer rammer bredt, så lad os høre om dine ønsker.

Videoklip

Anmeldelser ( | af En anden Christoffer: 5,0 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Topklasse!

En anden Christoffer spillede til vores 50/55 års fødselsdagsfest med 74 gæster fra 8 til 78 år. De spillede den dejligste musik under spisningen, og da vi endelig var klar til at danse, var ung som ældre på gulvet fra start til slut. Hvis vi havde haft den mindste tvivl om akustisk musik også fungerede som dansemusik, blev den gjort godt og grundigt til skamme! Professionelt, med et kæmpe repetoire og den helt perfekte akustiske lyd- og så er de to yderst sympatiske og imødekommende fyre. Vi kan på det varmeste anbefale En anden Christoffer, vi kunne ikke have ønsket os noget bedre!

Anmeldt af Susanne Nielsen d. 19. juni 2022
5
1
5

EAC leverede 110 procent!

EAC leverede virkelig varen og sørgede for de bedst mulige rammer som resulterede i den vildeste bryllupsfest for os og vores gæster!
De er vanvittigt dygtige, og havde en skøn energi på scenen og formåede at få gæsterne tidligt på dansegulvet og resten af aftenen!
Vi og vores gæster var utrolig begejstrede for deres gode musik.
EAC hjalp til med at synge til forskellige indslag løbet af aftenen, og det gjorde de til perfektion!
En kæmpe anbefaling herfra! :)

Anmeldt af Christian Jensen d. 31. maj 2022

Kontakt En anden Christoffer

Kontakt En anden Christoffer via formularen her, så vil En anden Christoffer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Danmark
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdjhPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a6fc9612ec1b4f2bc3e10e0eafaea4f6545ac14f/danmark_-_gnags9.mp3
  2. 00:00 don't think twice it's alright
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdjRPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--fd2825c718d6683caa60c42703fdeb423e0ddd32/dont_think_twice.mp3