Svarprocent

94 %

Svartid

Inden for 2 dage

En anden Christoffer

Prisniveau

Kr. 2.000 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt mellem et enkelt nummer og hele aftenen. Det planlægger vi med dig!

Profil

En anden Christoffer er en akustisk duo, med guitar, klaver og sang.
Vi spiller både nye, gamle og velkendte numre, som med vores opsætning, får et nærværende og særligt udtryk, med respekt for det genkendelige i nummeret.
En anden Christoffer er et velvalgt alternativ, hvis man ikke ønsker et fuld orkester til sin fest, men stadigvæk ønsker musik, som kan fylde rummet og dansegulvet.

Læs mere...

Mere om En anden Christoffer

En anden Christoffer er et oplagt valg til en intim og tilbagelænet aften, men også hvis du ønsker musik til fællessang på dansegulvet. De sidstnævnte emner er en kombination, som vi har fokus på, når vi udvælger numre. Efter vores mening, er en dans med armene omkring hinanden i en rundkreds, ligeså sprød og sigende, som en ”tango for to”.
En anden Christoffer rammer bredt, så lad os høre om dine ønsker.

Videoklip

Anmeldelser ( | af En anden Christoffer: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Bryllupsmusik

Vi valgte En anden Christoffer til at spille til vores bryllup, og der er udelukkende ros herfra! Sangene fungerede både for unge og gamle, og mange af vores gæster roste dem til skyerne. De fangede stemningen i lokalet, var gode til at spille med på indslagene samt jokede med bordene omkring dem. Kæmpe anbefaling herfra! Vil helt sikkert kontakte dem en anden gang.

Anmeldt af Line Bork Heltborg d. 18. august 2021
5
1
5

Super god musik til vores Sølvbryllup

Rigtig god musik med akustisk islæt. Vi var rigtig glade for vores valg. Mange af gæsterne har efterfølgende sagt, de gerne vil arrangere duoen til deres næste fest. Både yngre og gæster på vores egen alder.

Anmeldt af Antja Krogh d. 8. juni 2021

Kontakt En anden Christoffer

Kontakt En anden Christoffer via formularen her, så vil En anden Christoffer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 don't think twice it's alright
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdjRPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--fd2825c718d6683caa60c42703fdeb423e0ddd32/dont_think_twice.mp3
  2. 00:00 Danmark
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdjhPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a6fc9612ec1b4f2bc3e10e0eafaea4f6545ac14f/danmark_-_gnags9.mp3