Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

En kort - en lang

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

1/2-3 timer

Profil

Masser af kendte, sjove, hyggelige børnesange udsat for pizzabakke, saxofon, klaver, guitar, kazoo, mundharpe, fløjter m.m. Masser af dans, syng med og sjov!
Vi er flexible med vores koncerter og indgår gerne i en dialog med jer om indholdet.
Vi laver også blandede koncerter for børn/voksne.

Priser fra 3000,- kr. i lokalområdet

Læs mere...

Mere om En kort - en lang

“Det er en fornøjelse at se børnene gøre store øjne når Jesper (– den lange ) tager sin saxofon op af den mystiske kasse, spiller på den lille minifløjte eller giver en jazzsolo på klaveret.

Når Thomas ( – den korte ) samtidig med spiller swingende rytmer på sin pizzabakke, giver en mundharpesolo eller går ned blandt børnene med sin kazoo i munden og får børnene til at danse med, er det bare festligt!

Det er noget der rammer børn i alle aldre – og voksne. Kombinationen af en mand der elsker at spille jazz på pizzabakker og en klaverboksende multimusiker der også spiller på saxofon, fløjter, trommer, guitar m.m. - gør at denne koncert er et festligt fyrværkeri af toner i børnehøjde.

Man kan kun gå glad hjem efter sådan en koncert!”

Kontakt En kort - en lang

Kontakt En kort - en lang via formularen her, så vil En kort - en lang vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.