Book ensemble nær Ballerup her

5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Bigband

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som firmaer, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk, som leder efter perfekt musik & underholdning, kun skal lede ét sted; uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også gode muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter et ensemble i nærheden af Ballerup eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...