Book ensemble nær Brædstrup her

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Trio Glimt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Kategori
Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets mest spændende og største portaler med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer, som er på jagt efter ideel musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores brede udvalg strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller søger et ensemble i nærheden af Brædstrup, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...