Book ensemble nær Bylderup-Bov her

5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Trio Glimt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere, der søger efter perfekt underholdning & musik, kan lede efter det de søger ét sted og uden, at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men portalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter et ensemble nær Bylderup-Bov eller du selv er en kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...