Book ensemble nær Esbjerg her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som virksomheder, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne portal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier så danskere, på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Vores brede sortiment strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller søger et ensemble tæt på Esbjerg, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...