Book ensemble tæt på Gråsten her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som virksomheder, gamle som unge.

Idégrundlaget for portalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier så danskere, på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter et ensemble nær Gråsten eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...