Book ensemble tæt på Greve her

Der er desværre ingen kunstnere under Book ensemble tæt på Greve her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Idéen bag portalen har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier så danskere, der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du søger et ensemble nær Greve eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...