Book ensemble tæt på Hillerød her

5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Bigband

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Trio Glimt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Kategori
Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som firmaer, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det således, at folk, der søger efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted; og det uden at de behøver betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller leder efter et ensemble i nærheden af Hillerød, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...