Book ensemble tæt på Horsens her

Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som private, voksne som børn.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk, som leder efter helstøbt underholdning & musik, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau men derimod bookingportalen, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med video på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter et ensemble i nærheden af Horsens, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...