Book ensemble tæt på Kolding her

5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte klas...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Den Danske Klarinettrio

Klassisk musik i absolut højeste internationale niveau!

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Trio Glimt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer, der søger efter fuldendt musik & underholdning, kun skal lede ét sted; og det uden at de kommer til at betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har du også muligheder for inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter et ensemble nær Kolding eller du selv er en kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...