Book ensemble tæt på Nørre Alslev her

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idéen bag denne portal er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer, som er på jagt efter ideel musik & underholdning, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har tillige et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter et ensemble nær Nørre Alslev eller du er en artist, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...