Book ensemble nær Padborg her

Roaring Maggie

Folkemusik fra Skotland England og Irland spillet af erfarne entertainere fra de 3 lande

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

iGlímt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier så folk, der er på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden, at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men derimod portalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og ideer til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har du også god mulighed for forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er kunstner eller søger et ensemble tæt på Padborg, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...