Book ensemble tæt på Randers her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som private, børn som voksne.

Idéen bag portalen har hele tiden været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således, at danskere, på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted; og det uden at de er nødt til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men derimod bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du selv er kunstner eller leder efter et ensemble tæt på Randers, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...