Book ensemble nær Regstrup her

Bagsværd BigBand

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante, hvor du finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk, som leder efter fuldendt musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter et ensemble nær Regstrup eller du selv er en artist, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...