Book ensemble nær Ribe her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som virksomheder, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således, at danskere, som er på jagt efter perfekt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger et ensemble tæt på Ribe eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...