Book ensemble tæt på Rødovre her

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Bigband

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Trio Glimt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, unge som gamle.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier så folk, som er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, kun skal lede ét sted; vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter et ensemble tæt på Rødovre eller du er en artist, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...