Book ensemble tæt på Silkeborg her

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som private, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det , så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter et ensemble tæt på Silkeborg, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...