Book ensemble tæt på Skive her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således, at danskere, på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted; vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter et ensemble nær Skive eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...