Book ensemble nær Slagelse her

5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Bigband

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori så danskere, som er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for inden en fest at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller du er på jagt efter et ensemble nær Slagelse, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...