Book ensemble nær Sommersted her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle betydelige kategorier så danskere, der søger efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har du også gode muligheder for forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller leder efter et ensemble tæt på Sommersted, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...