Book ensemble tæt på Tarm her

Den Danske Klarinettrio

Klassisk musik i absolut højeste internationale niveau!

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Roaring Maggie

Folkemusik fra Skotland England og Irland spillet af erfarne entertainere fra de 3 lande

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

iGlímt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som firmaer, gamle som unge.

Formålet med portalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere , så danskere på jagt efter den helstøbte musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden, at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men den portal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot portalen, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter et ensemble nær Tarm eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...