Book ensemble tæt på Ullerslev her

iGlímt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Roaring Maggie

Folkemusik fra Skotland England og Irland spillet af erfarne entertainere fra de 3 lande

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Bigband

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som firmaer, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier så personer, der er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal søge ét sted; uden at de behøver betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor alle genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare portalen, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også god mulighed for inden en fest eller event at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter et ensemble nær Ullerslev, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...