Book ensemble nær Valby her

Bagsværd BigBand

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks mest interessante og største portaler med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere , så danskere, som er på jagt efter den ideelle underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet den bookingportal, der samler alle mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter et ensemble tæt på Valby eller du selv er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...