Foredragsholdere i nærheden af Ballerup med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det så folk, som leder efter den ideelle musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...